P R E M I S   I   R E C O N E I X E M E N T S

  

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria 'Arquitectura para la salud' per el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en els premis Obra del Año 2017, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura Archdaily / Plataforma Arquitectura.

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria 'Arquitectura de interiores' per Ca Marcelo, en els premis Obra del Año 2017, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archdaily / Plataforma Arquitectura. 

 

Best of Houzz. 2017. Premi Best of Houzz 2017 de Disseny per la Casa MB, al projecte més votat per la comunitat de la plataforma Houzz, especialitzada en el disseny de l'habitatge.

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria 'Healthcare architecture' per el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en els premis Building of the year 2017, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura Archdaily / Plataforma Arquitectura. 

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria 'Refurbishment' per Ca Marcelo, en els premis Building of the year 2017, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archdaily / Plataforma Arquitectura 

 

Obra destacada. 2016. 'Featured project' en la categoria 'Government + Health > Community center' per el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en la plataforma d'arquitectura especialitzada Architizer, de Nova York, EEUU.

 

3er premi. 2014. Concurs per a la rehabilitació interior del pavelló municipal d'esports i cobriment de la pista exterior annexa, de Vila-Seca. Ajuntament de Vila-Seca.

 

1er premi. 2013. Concurs d'habitatge. Casa PD.

 

Obra seleccionada. 2009. Obra seleccionada en la categoria 'Restauració: Obres de restauració, rehabilitació o reforma' per la Oficina agrícola i Secció de crèdit de La Canonja, en la VI Biennal d'Arquitectura Alejandro de la Sota. Jurat: Lola Alonso, Ramon Sanabria i Ramon Fité.  

 

1er premi. 2006. Concurs per a la nova construcció del Centre d'Educació Infantil i Primària ZER - Conca de Barberà, de Barberà de la Conca. Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.