Conferències

  

 

Taula de debat sobre la gestió del paisatge en el sòl no urbanitzable. 2019. Ponència i taula rodona dins el Curs de Paisatge organitzat per la Diputació de Tarragona i l'Observatori del Paisatge de Catalunya, conjuntament amb Laureà Giné i Johnatan Limones, en el marc de la jornada Paisatge, Ordenació i gestió a escala local i realitzada a Miravet, Escaladei, Montblanc, Escornalbou i Consell Comarcal del Priorat, els dies 3, 4, 10, 11 i 21 de juny de 2019.

 

Materialidad, espacio y sensaciones. 2018. Fresh Talk dins l'event Interi Hotel, aparador especialitzat en interiorisme d'hotels. Centre de Convencions Internacional de Barcelona. 

 

Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort. 2017. Conferència sobre el procés de disseny i construcció de l'edifici del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort. Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Reus, Universitat Rovira i Virgili.

 

Recuperació del caràcter escultural de la Casa Gasset. 2016. Conferència sobre el procés que es va dur a terme a la Casa Gasset de Tarragona (BCIL), en quant als estudis, documents i actuacions realitzats per tal de recuperar el caràcter escultural de l'edifici. Biblioteca Pública de Tarragona.

 

Reordenació dels nuclis urbans de La Cirera i Rauric. 2016. Ponència del curs Arquitectura turística en petits municipis, dins la Sessió 1: L'urbanisme i la revitalització dels nuclis antics. Escola Sert COAC. Demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya.

 

L'urbanisme i la revitalització dels nuclis antics. 2016. Ponència d'inici del curs Arquitectura turística en petits municipis, dins la Sessió 1: L'urbanisme i la revitalització dels nuclis antics, conjuntament amb Francesc Santacana. Escola Sert COAC. Demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya.

 

Riu Francolí, Tarragona. 2013. Conferència d'inici del Taller vertical Biopsies Urbanes - Tarragona: El riu Francolí a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle Tarragona. Escola Politècnica Superior la Salle - Universitat Ramon Llull. 

 

Integració paisatgística de les construccions agràries. 2013. Conferència sobre paisatge, arquitectura agrària i eines per a la seva integració paisatgística. Palau Alenyà, Montblanc. 

 

A la recerca de la senzillesa perduda. 2012. Ponent a la jornada Novetats legislatives que afecten a la pràctica urbanística. Demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya.

 

Nous continguts de la llei d'urbanisme. 2012. Ponent a la jornada Presentació dels nous contiguts de la llei d'urbanisme. Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers de l'edificació de Tarragona.