Premis i Reconeixements

  

 

Obra nominada. 2020. Obra nominada en la categoria Arquitectura residencial per Casa VN, en els premis Obra del Año 2020, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Plataforma Arquitectura

 

Best of Houzz. 2020. Premi Best of Houzz Design per la Casa VN, al projecte més valorat i popular per la comunitat de la plataforma Houzz, especialitzada en el disseny de l'habitatge. Premi Best of Houzz Service, atorgat a aquells professionals que, entre altres factors, han rebut nombroses valoracions positives per part dels particulars per la gran qualitat dels serveis prestats als seus clients en projectes realitzats en l'any 2019. 

 

Obra nominada. 2020. Obra nominada en la categoria Houses per Casa VN, en els premis Building of the year 2020, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archdaily. 

 

Best Project Archilovers. 2019. Premi Best Project Archilovers 2019 per la Casa VN, atorgat per part de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archilovers.

 

Obra seleccionada. 2019. Obra seleccionada en la categoria Civic building pel Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en els premis Dezeen Awards 2019, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Dezeen, de Londres, GB i Nova York, EEUU. Jurat: Kunlé Adeyemi, Ron Arad, Sandra Barclay, Julia Barfield, Alison Brooks, Nikoline Dyrup Carlsen, Cristina Celestino, Odile Decw, John Denton, Vincent van Duysen, Mark Dytham, Frida Escobedo, Sou Fujimoto, Doriana Fuksas, Tamuna Gvaberidze, Melkan Gürsel, Ivan Harbour, Eva Jiricna, Zhang Ke, Marcio Kogan, Eero Koivisto, Jing Liu, Winy Maas, Lyndon Neri, Vo Trong Nghia, Jo Noero, Jim Olson, Sonali Rastogi, Fernando Romero, John Wardle, Li Xiaodong.

 

2on premi. 2019. Premi rebut per part del jurat de la segona edició del Smart Technology Forum per la Casa VN, que en aquesta edició premia les cinc millors instal.lacions de control i automatizació en habitatges i edificis residencials a nivell nacional. Fòrum celebrat a Barcelona i organitzat per part de les associacions KNX España y Domotys.

 

Obra nominada. 2019. Obra nominada en la categoria Remodelaciones per Casa Júlia, en els premis Obra del Año 2019, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Plataforma Arquitectura

 

Obra nominada. 2019. Obra nominada en la categoria Interior Architecture per Casa Júlia, en els premis Building of the year 2019, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archdaily. 

 

Obra destacada. 2019. Featured project en la categoria Residential > Private house per la Casa VN, en la plataforma d'arquitectura especialitzada Architizer, de Nova York, EEUU.

 

Obra nominada. 2018. Obra nominada en la categoria Arquitectura residencial per la Casa Siena, en els premis Obra del Año 2018, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura Plataforma Arquitectura.

 

Obra nominada. 2018. Obra nominada en la categoria Houses per la Casa Siena, en els premis Building of the year 2018, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archdaily. 

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria Arquitectura para la salud per el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en els premis Obra del Año 2017, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura Plataforma Arquitectura.

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria Arquitectura de interiores per Ca Marcelo, en els premis Obra del Año 2017, d'abast els països de Llatinoamèrica i Espanya, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Plataforma Arquitectura. 

 

Best of Houzz. 2017. Premi Best of Houzz Design 2017 de Disseny per la Casa MB, al projecte més votat per la comunitat de la plataforma Houzz, especialitzada en el disseny de l'habitatge.

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria Healthcare architecture per el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en els premis Building of the year 2017, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura Archdaily. 

 

Obra nominada. 2017. Obra nominada en la categoria Refurbishment per Ca Marcelo, en els premis Building of the year 2017, d'abast mundial, de la plataforma d'arquitectura especialitzada Archdaily. 

 

Obra destacada. 2016. Featured project en la categoria Government + Health > Community center per el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, en la plataforma d'arquitectura especialitzada Architizer, de Nova York, EEUU.

 

3er premi. 2014. Concurs per a la rehabilitació interior del pavelló municipal d'esports i cobriment de la pista exterior annexa, de Vila-Seca. Ajuntament de Vila-Seca.

 

1er premi. 2013. Concurs d'habitatge. Casa PD.

 

Obra seleccionada. 2009. Obra seleccionada en la categoria Restauració: Obres de restauració, rehabilitació o reforma per la Oficina agrícola i Secció de crèdit de La Canonja, en la VI Biennal d'Arquitectura Alejandro de la Sota. Jurat: Lola Alonso, Ramon Sanabria i Ramon Fité.  

 

1er premi. 2006. Concurs per a la nova construcció del Centre d'Educació Infantil i Primària ZER - Conca de Barberà, de Barberà de la Conca. Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.