PUBLICACIONS

 

Platform Architecture and Design. 2017. Publicació del Centre de dia i Casal de gent de Blancafort a la revista Platform Architecture and Design, número 12, en l'article 'Senior Housing', escrit per Marta Dore.

AECCafè. 2016. Articles de la plataforma AECCafè, de California, EEUU, sobre el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort i Ca Marcelo, escrits per Sumit Singhal.

Archello. 2016. Publicació del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancaforti de Ca Marcelo a la plataforma d'arquitectura Archello.

Architizer. 2016. Publicació del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort i de Ca Marcelo a la plataforma d'arquitectura Architizer, de Nova York, EEUU.

Divisare. 2016. Publicació del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort i de Ca Marcelo a la plataforma d'arquitectura Divisare, de Roma, Italia.

Ibanana. 2016. Publicació del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort i de Ca Marcelo a la plataforma de disseny Ibanana, de China.

Plataforma Arquitectura | Archdaily. 2016. Publicació del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort i de Ca Marcelo a la plataforma d'arquitectura Plataforma Arquitectura | Archdaily. 

Fundación Arquia. 2015. Publicació del Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort, de la Casa Siena, de la Casa CL, de la Casa MB, de Ca Marcelo, de Servifinques i de Multiópticas Teixidó a la fundació cultural i plataforma Fundación Arquia.

La Vanguardia. 2012. Article de Lorena Farràs a La Vanguardia sobre la Casa CL.

TAG. 2012. Publicació de l'article 'Llei 3/2012, del 22 de febrer, de modificació del text refós de la llei d'urbanisme' a la revista TAG número 66, editada pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d'edificació de Tarragona.

VI Biennal d'Arquitectura Alejandro de la Sota. 2009. Publicació al catàleg de la Biennal de la Oficina agrícola i Secció de crèdit de La Canonja, com a obra seleccionada. 

Living Deco. 2009. Publicació de la Casa MB a la revista Living Deco número 33. 

PFC 2003-2006. 2006. Publicació del projecte final de carrera 'Complex d'activitats d'oci a Hellinikon - Atenes' al llibre PFC 2003-2006, editat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

INDE. 2005. Publicació de l'article 'El Govern Civil de Tarragona: un camí d'aprenentatge... del cub suprematista a la continuïtat de les vetes del parquet' a la revista INDE Informació i debat, editada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. 

AT. 2004. Commemoració dels 40 anys de l'edifici del Govern Civil de Tarragona, de l'arquitecte Alejandro de la Sota a la revista AT Arquitectes de Tarragona, editada per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

El projecte de l'espai viari. 2004. Publicació de projectes realitzats a l'assignatura Urbanisme, dels cursos coordinats per Estanislau Roca, Dani Mòdol i Manuel Franco. Aula d'Arquitectura.

Architettura, Infrastrutture, Paesaggio. 2003. Publicació de propostes desenvolupades al Seminario Internazionale di Progetazzione 'Architettura, Infrastrutture, Paesaggio - Cagliari'. Facoltà d'architettura. Politecnico di Milano. 

Habitatge col·lectiu. 2002. Publicació de projectes realitzats a l'assignatura Projectes VI, del curs coordinat per Enric Steegmann i altres. Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Universitat Politècnica de Catalunya.