PERFIL

Guillem Carrera, Tarragona (1979), arquitecte, estudia a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Univeristat Politècnica de Catalunya, on es llicencia el 2004 amb un projecte d’un Centre d’Oci a Hellinikon, Atenes, Grècia.

Durant els seus estudis participa en tallers internacionals a Itàlia i Espanya.

El 2005 obre un estudi a Tarragona.

Des de 2005 treballa al Servei Territorial d’Urbanisme de Tarragona del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

De 2005 a 2009 col·labora amb la Demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya en diferents activitats culturals relacionades amb l’arquitectura i la conservació del patrimoni.

Des de 2006 assisteix a la Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El 2009 és seleccionada l’obra de reforma i rehabilitació de la Secció Agrícola i de Crèdit de la Cooperativa Agrícola de La Canonja en la VI Bienal d’Arquitectura Alejandro de la Sota.

El 2011 és arquitecte convidat a la correcció final de projectes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili.

El 2012 és ponent en conferències a les seus de Tarragona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics.

El 2013 és ponent i arquitecte convidat al Taller Biopsies Urbanes, de l'Escola Politècnica Superior de la Salle - Universitat Ramon Llull. 

El 2016 és ponent en conferències a la Demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i a la Biblioteca Pública de Tarragona.

El 2016 és seleccionada com a obra destacada el Centre de dia i Casal de gent gran de Blancafort en la plataforma d'arquitectura Architizer, de New York, EEUU. 

Les seves realitzacions han estat publicades en revistes del sector, llibres d’arquitectura i plataformes web especialitzades.